ΚΥΠΡΟΥ 21
Δήμος Αιγαλέου Τ.Κ12241
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
+30 2105982920
ΩΡΑΡΙΟ ΜΑΓΑΖΙΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΑ- ΣΑΒΒΑΤΟ: 09:00-17:00

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Η εταιρεία Watergaz αναλαμβάνει την μελέτη και κατασκευή οποιασδήποτε αποχετευτικής εγκατάστασης, με ποιοτικά χαρακτηριστικά, εγγυημένη εργασία από έμπειρο προσωπικό και πιστοποιημένα υλικά. Έχουμε την τεχνογνωσία και την θέληση να κατασκευάσουμε άριστα την εγκατάστασή που σας ενδιαφέρει, με πνεύμα συνεργασίας, με απόλυτη συνέπεια και σε λογικές τιμές.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΧΕΥΤΕΥΣΗΣ

WATERGAZ

Το σύστημα αποχετεύσεως ενός κτιρίου είναι ουσιώδους σημασίας για τη λειτουργικότητα του. Είμαστε πάντα δίπλα σας για την επίλυση κάθε προβλήματος.

Το σύστημα αποχέτευσης ενός κτιρίου είναι ουσιώδους σημασίας για την λειτουργικότητα ενός κτιρίου και την άνετη καθημερινότητα των ενοίκων του. Η επιλογή του κατάλληλου συνεργείου για την σωστή εγκατάστασή του, σας εξασφαλίζει εύρυθμη λειτουργία του δικτύου για πολλά χρόνια και μικρό ετήσιο κόστος συντήρησης. Το έμπειρο συνεργείο μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα:

 • Την εγκατάσταση νέου δικτύου αποχέτευσης και την αντικατάσταση ή ανακαίνιση του παλαιότερου, για μπάνια, κουζίνες και υδρορροές.
 • Την επιδιόρθωση οποιασδήποτε διαρροής των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου του χώρου σας.

Η εγκατάσταση αποχέτευσης σε κατοικίες, καταστήματα, γραφεία έχει σκοπό την απομάκρυνση των λυμάτων και του ακάθαρτου νερού στο αποχετευτικό σύστημα που είναι οι υπόνομοι (στους οργανωμένους οικισμούς) ή οι βόθροι.

Για την αποφυγή οσμών σε κάθε υδραυλικό σύστημα αποχέτευσης τοποθετούνται σωληνώσεις εξαερισμού. Το κύριο σύστημα εξαερισμού προβλέπει την προέκταση του κύριου αγωγού αποχέτευσης έως την οροφή της οικοδομής και την τοποθέτηση μηχανοσίφωνα στο κεντρικό φρεάτιο.

ΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

  Το Όνομα σας (Υποχρεωτικό)

  Email (Υποχρεωτικό)

  Τηλέφωνο(Υποχρεωτικό)

  Προσφορά για

  error: Το περιεχόμενο είναι προστατευμένο !!