ΚΥΠΡΟΥ 21
Δήμος Αιγαλέου Τ.Κ12241
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
+30 2105982920
ΩΡΑΡΙΟ ΜΑΓΑΖΙΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΑ- ΣΑΒΒΑΤΟ: 09:00-17:00

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας δραστηριοποιείται και αναλαμβάνει την εγκατάσταση καθώς και την απεγκατάσταση του κλιματισμού σας. Η εγκατάσταση κλιματισμού περιέχει δύο μεγάλες κατηγορίες.
 1. Αντλία θερμότητας και Fan coils
 2. Air Condition split εσωτερικα και εξωτερικής μονάδας.

Έχουμε την τεχνογνωσία και την θέληση να εγκαταστήσουμε άριστα την εγκατάστασή που σας ενδιαφέρει, με πνεύμα συνεργασίας, με απόλυτη συνέπεια και σε λογικές τιμές. Οι τεχνικοί μας , με γνώση και τα απαραίτητα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε, αποτελούν την εγγύηση επισκευής σε όποια τυχόν βλάβη και αν σας προκύψει άμεσα και αποτελεσματικά

[vc_empty_space height=”15px”][vc_empty_space height=”15px”]
[vc_empty_space height=”15px”]
Το σύστημα Σωμάτων Εξαναγκασμένης Κυκλοφορίας – (Fan Coils) είναι ένα σύστημα από εσωτερικές μονάδες που μεταφέρει την θερμότητα ή την ψύξη στους διάφορους χώρους μέσω της τροφοδοσίας τους με νερό κατάλληλης θερμοκρασίας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

 • Μικρότερο κόστος
 • Αποτελεσματικότητα, δηλαδή ικανοποιεί τις απαιτήσεις του χρήστη στην άμεση ζήτηση
 • Προσφέρει άνεση και δίνει τη δυνατότητα της εφαρμογής ενός βοηθητικού συστήματος αερισμού

[vc_empty_space height=”15px”]Οι αντλίες θερμότητας αέρος- νερού καθώς και νερού – νερού μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τύπους εσωτερικών μονάδων όπως θερμαντικά σώματα (panels), ενδοδαπέδιο δίκτυο και τερματικές μονάδες νερού (fan coils) και καλύπτουν τις ανάγκες σε παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Οι αντλίες θερμότητας είναι ειδικά σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις πολλαπλές ανάγκες της σύγχρονης κατοικίας. Οι αντλίες θερμότητας παρέχουν θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης εξασφαλίζοντας μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

[vc_empty_space height=”10px”][vc_text_separator title=”ΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ”]

  Το Όνομα σας (Υποχρεωτικό)

  Email (Υποχρεωτικό)

  Τηλέφωνο(Υποχρεωτικό)

  Προσφορά για

  error: Το περιεχόμενο είναι προστατευμένο !!