ΚΥΠΡΟΥ 21
Δήμος Αιγαλέου Τ.Κ12241
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
+30 2105982920
ΩΡΑΡΙΟ ΜΑΓΑΖΙΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΑ- ΣΑΒΒΑΤΟ: 09:00-17:00

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

[vc_empty_space height=”10px”][vc_empty_space height=”5px”]
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ WATERGAZ
Η Watergaz είναι μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στον τομέα του φυσικού αερίουΤο φυσικό αέριο αποτελεί την πιο οικονομική μορφή ενέργειας. Είναι 38% πιο οικονομικό από το πετρέλαιο θέρμανσης (με την επίσημη θέση της ΕΠΑ) και έως 60% σε σχέση με το ηλεκτρικό ρεύμα.

Η εταιρεία  έχει εξειδίκευση στην Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου, αλλά και στην εγγυημένη επισκευή και συντήρηση, ενώ παράλληλα είναι στελεχωμένη από: Μηχανολόγους Μηχανικούς Τ.Ε. & Α.Π.Θ., Πιστοποιημένους Τεχνικούς Αερίων Καυσίμων και Εξειδικευμένους Αδειούχους Τεχνίτες.

[vc_empty_space height=”15px”]
[vc_empty_space height=”5px”][vc_empty_space height=”30px”]
ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
[vc_empty_space height=”15px”]Με το φυσικό αέριο δεν απαιτείται εγκατάσταση δεξαμενής, αφού είναι διαθέσιμο μέσα από το δίκτυο διανομής, ενώ απαλλάσσεστε από τις δυσάρεστες οσμές και τα υπολείμματα του πετρελαίου. Η εταιρεία μας  αναλαμβάνει όλες τις  απαραίτητες διαδικασίες των εγγράφων για την σύνδεσή με το Δίκτυο Φυσικού Αερίου. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στα δικαιολογητικά σύνδεσης με το Δίκτυο Φυσικού Αερίου, καθώς και για όποια άλλη πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας η να επισκεφτείτε το κατάστημα μας .
[vc_empty_space][vc_text_separator title=”Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε χρηματοδότηση ή επιδότηση που ανακοινώνει η εταιρεία φυσικού αερίου.” color=”custom” border_width=”5″ accent_color=”#7cb598″][vc_empty_space]
[vc_empty_space]
[vc_empty_space]Η εταιρεία μας  αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες των εγγράφων για την σύνδεσή  με το Δίκτυο Αερίου. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στα δικαιολογητικά σύνδεσης με το Δίκτυο Φυσικού Αερίου, καθώς και για όποια άλλη πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας η να επισκεφτείτε το κατάστημα μας . Ακόμη η εταιρεία μας σας προσφέρει σε ανταγωνιστικές τιμές την κατασκευή εσωτερικού δικτύου φυσικού αερίου στο σπίτι σας είτε πρόκειται για αυτονόμηση διαμερισμάτων με επίτοιχο λέβητα, είτε για κεντρικό λεβητοστάσιο. Ακόμη υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής Κεντρικής Θέρμανσης παλαιών πολυκατοικιών σε σύστημα με αυτονομία με ωρομετρητές ή θερμιδομετρητές.
[vc_empty_space]
[vc_empty_space][vc_text_separator title=”H Automation αναλαμβάνει την επισκευή , εγκατάσταση και συντήρηση των καυστήρων.” color=”custom” border_width=”5″ accent_color=”#7cb598″][vc_empty_space]
[vc_empty_space height=”45px”]Σε συνεργασία με την εταιρεία Automation αναλαμβάνουμε εγγυημένα την: μελέτη, εμπορία, εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή όλων των τύπων Καυστήρων και Λεβήτων Φυσικού Αερίου. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την Πιστοποιημένη Έναυση (πρώτο επίσημο άναμμα/έναρξη) του λέβητά σας.

error: Το περιεχόμενο είναι προστατευμένο !!